RijeČ direktora
Dobrodošli na stranice tvrtke Tekol-Teri. Osobito mi je zadovoljstvo da Vas mogu pozdraviti te upoznati s našom tvrtkom, njezinim trenutnim aktivnostima, ali i planovima u čiju realizaciju vjerujemo.

Pogledate li rubriku 'Povijest' vidjet ćete da je naše putovanje započelo davno. Svako razdoblje u razvoju tvrtke nosilo je novi izazov no usprkos svemu tvrtka je opstala i jačala. Danas možemo govoriti o kontinuitetu poslovanja, koji je rezultat stalnog usvajanja novih tehnologija, ulaganja u naše zaposlenike, kao i praćenja potreba i zadovoljstva naših klijenata. Kruna našeg uspjeha dugogodišnja je prisutnost u gotovo svim hrvatskim brodogradilištima te značajnim industrijskim postrojenjima, kao i sudjelovanje u realizaciji brojnih građevinskih i infrastrukturnih projekata. Naša usluga prepoznatljiva po kvaliteti i poštivanju rokova izvedbe prometnula nas je u vodeću tvrtku u djelatnosti antikorozivne zaštite u Hrvatskoj, ali i omogućila iskorak na regionalno tržište gdje zajedno sa svojim tvrtkama kćerima uspješno realiziramo i najzahtjevnije projekte.

Sadašnji trenutak ispred nas postavlja nove izazove – pristupanje Hrvatske Europskoj Uniji kao i činjenica da ćemo u skoroj budućnosti biti dio zajedničkog europskog tržišta motiviraju nas da našu kvalitetu potvrdimo na novim tržištima. Vjerujemo da stečena znanja i iskustva možemo uspješno primijeniti na novim projektima, u novim okruženjima koja priznaju samo najbolje. Nadam da ću Vas uskoro izvijestiti o našim novim uspjesima!

Pero Markanović
Direktor